KONJIŠKA KRONIKA Zaletavali so se v mirujoče

Konjiško  Kronika

Štiri prometne nesreče so se na Konjiškem pripetile konec tedna. Tri so bile takšne, ki si jih gre pobliže ogledati.

Na Rogli je voznik osebnega vozila vozil tako hitro, da je treščil v parkirano vozilo. Policisti so ga seveda razveselili s plačilnim nalogom. Zelo podobno je uspelo tudi vozniku v Slovenskih Konjicah, le da se je zaletel v napačno parkiran avto. V tem primeru so izdali dva plačilna naloga, drugega je v torbico pospravila voznica napačno parkiranega vozila. Počilo je tudi v Ločah, tam zavoljo napačne smeri vožnje, ki se je končala v odbojni ograji. Poleg globe bo voznik nekaj odštel tudi za njeno popravilo.

V Spodnjih Grušovjah si je nekdo na svoj način omislil začetek smučarske sezone. Ukradel je štiri pare smuči, verjetno kar za vso družino. Kazensko ovadbo tožilci že pričakujejo, le ime storilca še morajo vpisati.

Neznanec je tistega dne kolovratil po stanovanjski hiši v Mlačah. Lasniki so opazili, da je samo premetal notranjost, odnesel pa ničesar, a kljub vsemu so domači imeli nekaj dela s pospravljanjem.

Drugačnega kova pa je bil vlomilec v bencinski servis v Tepanju. Razmetavanju se je izognil, saj je točno vedel, kar bo odnesel. Pobasal je elektronske cigarete, ki so med sodobnimi kadilci zelo iskane.