Neverjetni Štajerc: menedžer Marka Škugorja in Erosov

Sem Štajerc, sem neverjeten

Kristijan Mlinar je podjetnik iz Vojnika. Je hkrati človek iz ozadja, saj dela kot menedžer Marka Škugorja in skupine Erosi.
Zakaj se lahko zgodi, da postaneš Kristijanov poslovni partner, če te povabi na rojstni dan, pa tudi, kako pogosto s svojimi varovanci prijateljuje zasebno in predvsem, kako dobro jih pozna, sta preverila preverita Peter in Iztok.

 

Podjetništvo mu je od nekdaj blizu – ali drugače, kjer diši po poslu, tam je on. Tako se je lotil tudi glasbene zgodbe: je menedžer Marka Škugorja in skupine Erosi.
Navadno spremlja intervjuje svojih varovancev, zdaj pa se je na vročem stolu zanšel on …

Če koga povabi na rojstni dan, je to lahko znak, da bosta postala poslovna partnerja, ali kako? … Tako se je namreč začelo sodelovanje z Markom …
Vemo, tuji zvezdniki imajo cele skripte svojih zahtev za organizatorje in včasih se zdi, da več zahtev dela iz pevca večjo zvezdo. In, kaj želijo Marko in Erosi? In kaj vse pevcu ali skupini določa ceno? Kakšne so cene v Sloveniji – od kod do kod?

Ko sliši pesem svojih varovancev na radiu – je to kot bi slišal pesem svojih otrok: torej je ponosen, jo poje ali je to le posel?

Je Hrvat še vedno bolje plačan pri nas kot Slovenec? Kaj je delo menedžerja – vzame denar po principu pol meni, pol skupini? Je sploh možno, da se pevec sam zmeni za svoj nastop?

Kdo je večja zvezda Marko Škugor ali Erosi in zakaj?

Kako dobro pozna svoje varovance?

 

ARHIV

Leave a reply