To je ta dober občutek. Radio Rogla in Steklarna Rogaška (pravila nagradne igre)

pravila nagradne igre

TRAJANJE IGRE
Igra je v etru Radia Rogla izvedena vsako delovno jutro (od ponedeljka do petka), prijaviti se je mogoče kadarkoli. Igra traja do preklica.

KAKÅ NE so nagrade /darila?
Poslušalec zato, da nam zaupa svoj dober občutek dobi v zameno dober občutek iz Steklarne Rogaška.
Darilo je: kozarca (2) za sok/pivo/long drink Adria Steklarne Rogaška.
Vrednost darila je 37,02 € +DDV.
Davek na nagrade ne nastane.
KAKO SODELOVATI?
Poslušalci se za sodelovanje prijavijo v posebnem obrazcu, ki je objavljen na spletnih straneh Radia Rogla in www.novice.si.

KAKO BO POTEKALO ŽREBANJE?
Med  prijavljenimi bodo voditelji vsako jutro izbrali enega poslušalca  in  ga  poklicali v živo v eter Radia Rogla. Z opravljenim pogovorom poslušalec pridobili pravico do nagrade.
Če se izžrebani na klic Radia Rogla ne bo oglasil v 30 sekundah, žrebamo naprej in pravica do nagrade ugasne. Žrebamo tako dolgo, da prikličemo1 prijavljenega.

DODATNO O KORIÅ ÄŒENJU NAGRADE
1. Nagrada ni zamenljiva za ničesar drugega in jo je potrebno prevzeti v roku, ki bo določen na dopisu Radia Rogla, ki ga bo nagrajenec dobil na dom.
2. Nagrado se prevzame z ustreznim dopisom Radia Rogla.
3. Na en družinski naslov v 6-ih mesecih pošljemo samo eno nagrado iz te igre.

RAZNO
1. Organizator in izvajalec igre sta Radio Rogla (Novice, d. o. o., Škalska 7, 3210 Slov. Konjice) in STEKLARNA ROGAŠKA d.o.o., Ulica talcev 1, 3250 Rogaška Slatina.
2. Za nadzor poteka nagradne igre skrbi odbor v sestavi: Valerija Motaln (Radio Rogla), Judita Vrečar (Steklarna Rogaška), Alenka Vodušek (Radio Rogla).
3. Tudi za to igro z zgoraj omenjenimi izjemami veljajo splošna pravila nagradnih iger na Radiu Rogla in pravila o varstvu osebnih podatkov.
4. Organizator in izvajalec ni odgovoren za kakršnekoli okvare oziroma nedelovanje spletnih strani www.novice.si in www.radiorogla.si, omrežja, telefonskih linij ali komunikacije, niti za prijave, ki so nepopolne, nerazumljive ali niso bile prejete. Takšne prijave se bodo štele za neveljavne.
5. S sodelovanjem v nagradni igri se šteje, da sodelujoči s temi pravili soglaša. Organizator si pridržuje pravico sprememb pravil, če to zahtevajo vzroki tehnične ali komercialne narave ali vzroki na strani javnosti. O tem bo sodelujoče obvestil na spletni strani www.radiorogla.si.
6. Izvajalec na vsa morebitna vprašanja v zvezi z nagradno igro daje pojasnila prek tel. 03 757 45 10.
7. Pravila so stopila v veljavo s 5. 9. 2016.