DomaAktualnoNa Bistriškem izbirajo Naj osebnost leta 2023

Na Bistriškem izbirajo Naj osebnost leta 2023

Lokalni časopis BISTRIŠKE NOVICE je že dvanajsto leto zapored organizator izbora Naj osebnost leta.
Med vsemi predlogi so v uredništvu izbrali v ožji izbor nominirance, ki so nase opozorili bodisi z izjemnim dosežkom v letu 2023 ali z dolgoletnim delovanjem, ki je pustilo v lokalni skupnosti močan pečat. Kdor bo zbral največ glasov, bo osebnost leta 2023.

Kdo so nominiranci?
Tokratni izbor Naj osebnosti leta Bistriških novic izpostavlja osem nominirancev. To so: bistriški alpinisti, zaslužni za izgradnjo novega Plezalnega centra v Sl. Bistrici, Milan Borko, ustanovitelj Štajersko Koroškega tekaškega pokala z 20-letno tradicijo, nogometašica Kaja Korošec, dolgoletni predsednik Planinskega društva Poljčane Janko Kovačič, Drago Mahorko – predstavnik Civilne iniciative Za Pohorje brez vetrnih elektrarn, dolgoletna nekdanja ravnateljica Srednje šole Slovenska Bistrica mag. Iva Pučnik Ozimič, podjetnik Milan Sajko, ustanovitelj Turistične agencije s 30-letno tradicijo, in pa Zdravko Širec, ki se je z več kot 170-kratnim darovanjem krvi vpisal med najbolj predane darovalce.

Kako glasujete? 
Glasovanje poteka še ves teden, do 24. januarja, in sicer z glasovnico iz Bistriških novic ali s klikom za izbranca na portalu www.osebnost.eu

Must Read